DansAvonden

dansavond

Het is fun…  Het is anders…
Je uitleven op muziek…  Andere mensen ontmoeten…

Dansclub Het Centrum is altijd al een plaats geweest waar toffe sfeer en knappe mensen elkaar ontmoeten.

 

Meerdere keren per week begeleide dansgelegenheid. Twee tot drie keer per week organiseren we een dansavond, waar je gezellig tussen pot en pint je dansen kan inoefenen. Heb je ergens een probleempje, dan is er altijd iemand die je kan helpen.

Dansclub Het Centrum is meer dan een dansschool. Wij zorgen voor een gezellige inrichting, een professionele muziek- en lichtinstallatie en een goede, grote dansvloer. Een goede danser heeft een goed onderhouden dansvloer nodig. Wij zorgen voor dat danscomfort. Ook duidelijke en heldere muziek is een noodzaak. Verder biedt De Schuur jullie een heel gezellig onderkomen. De leden van onze dansclub zijn trouwens bekend in het Waasland en omstreken om hun vriendelijke inborst. Een gewone dansavond of een sprankelende thema avond? Het is altijd feest bij dansclub Het Centrum.

Zelfbediening aan de bar. Tussen het dansen door kun je bij ons ook een drankje nuttigen. Hoewel we ons zeker geen horeca kleedje willen aanpassen, hebben we toch een vrij volledig drankenaanbod. Door de selfservice aan de bar kunnen we de prijzen ook heel democratisch houden.

Lidgeld en verzekering inbegrepen. De dansavonden zijn er voor leerlingen, leden én gasten van Dansclub Het Centrum vzw. Door inkom te betalen ben je vanzelf in regel met lidgeld en verzekering. Heb je toch onverhoopt eens de pech een kwetsuur op te lopen, dan nemen we tenminste de kopzorgen en het financiële probleem van je over.

De normale agenda

Woensdag:

elke week

van 20u tot 22u

inkom: € 3,00

Donderdag:

om de 14 dagen

 van 15u tot 17u 

inkom: € 3,00

Zaterdag:

elke week

van 20u tot 23u

inkom: € 4,00

EuroDanceLogo03


Kijk zeker ook naar de  agenda  voor de uitzonderingen en de specials

Voor de afdrukbare versie: agenda afdrukken

Specials lenteseizoen 2018

Volgende datums kan u alvast in uw agenda zetten:

10 februari 2018: Valentijn
05 mei 20148: SummerDance Happening 

 

 

 

 

 

 

Ga terug naar Dansschool