Dansschool

dancesportglobal

Wegwijs in de danswereld.

De weg is wijzer dan de wegwijzer (Ulrich Libbrecht)

 

Tijdens de danscursus wordt je op een aangename en prettige manier duidelijk en verstaanbaar wegwijs gemaakt in onze dansen. Je goed voelen tijdens het stijldansen staat voorop. Binnen een professionele omkadering blijf je toch je eigen dansstijl behouden en verder ontwikkelen. In dansclub Het Centrum kan alles en moet er niets.

Ontspannen en onthaasten
Wil je presteren op danswetstrijden dan kan dat. Als je dat wenst, geven we ook daar de juiste begeleiding. Op onze danscursussen blijft ontspanning en onthaasten echter het belangrijkste doel. Een uurtje dansles volgen is een uitgelezen therapie om je dagelijkse beslommeringen even te vergeten. Dansers zijn trouwens de ideale vrienden om gezellig tussen pot en pint te ontmoeten. Daarbij is het bewezen dat dansles volgen goed is voor de gezondheid, fysiek en mentaal.

Professionele dansschool
We zijn een professionele dansschool en staan dus garant voor danslessen van hoge kwaliteit. We geven die op een ontspannende manier en in een aangename sfeer. Onze leraren volgen ook continu bijscholingen om elke evolutie in de danswereld van nabij te kunnen volgen.

Cursussen en privé lessen
In ons gamma van danscursussen is er voor iedereen wat te vinden. Zowel koppeldansen als solodansen komen aan bod. Van ballroom & latin (Stijldansen), over salsa, Argentijnse tango en swing, tot disco, lijndans en fundance. Vind je toch niet exact wat je wenst bij het cursus aanbod, dan kun je natuurlijk danslessen op maat boeken. We hebben intussen genoeg ervaring om ons exact aan te passen aan wat jij wil en kan.

Openingsdans of gelegenheidsdansles
Wil je een speciale dans aanleren voor een speciale gelegenheid? Ook dat doen we met passie, zorg en ervaring. Wil je met een aantal vrienden gewoon eens wat leren swingen? Een salsa op maat? Helemaal geen probleem in dansclub Het Centrum.

Een echte dansschool ?
De voordelen van dansles te volgen in een echte dansschool zijn overduidelijk. We geven dansles in een aangepaste zaal, speciaal ingericht om dansen makkelijk en comfortabel te maken en begeleiden iedereen naar optimale resultaten. Klik door naar onze agenda voor meer informatie over de danscursussen of bel of mail ons met je persoonlijke vragen.

Voor de juiste gegevens over ons huidig dansaanbod ga naar Agenda

 

Ga verder naar DansAvonden.

BuldoLogo