De Schuur

Huurvoorwaardenschuur1

De Schuur is in eerste instantie te huur voor wederkerende evenementen van verenigingen en clubs. Wekelijkse bijeenkomsten op zelfde uur en dag zijn dan het eerste waar we aan denken.

We kunnen ook wel feestjes aan, vergaderingen, en dat soort activiteiten, die zich niet repetitief aanbieden.
Ga naar de agenda om te zien wanneer de schuur reeds in gebruik is.

Er zijn echter wel wat beperkingen aan onze zaal. Zo kunnen we geen catering aanbieden omdat er geen keuken is en ook geen plaats voor een tijdelijke keuken.

Er is wel een bar en daar kunnen we dranken aanbieden in zelfbediening. Je kan er ook voor kiezen om zelf voor je dranken te zorgen te zorgen.

Optredens kunnen, maar behalve op de open mezzanines is er geen omkleedplaats. De Schuur is één open ruimte.

Bij normale opstelling zijn er een 70-tal zitplaatsen. Je kan natuurlijk de dansvloer inpalmen met wat tafels, maar alles moet wel terug gezet worden zoals de zaal aangeboden wordt. Bij normale opstelling zijn er een 70-tal zitplaatsen. Je kan natuurlijk de dansvloer inpalmen met wat tafels, maar alles moet wel terug gezet worden zoals de zaal aangeboden wordt. Tafels,stoelen of andere inrichting mogen niet buiten de zaal verplaatst worden.Heb je een “vervuilende” activiteit, dan dient er ook opgekuist te worden.
Maximale bezetting volgens de veiligheidsnormen: 140 personen.
Een muziekinstallatie is aanwezig, met CD speler en computer.Er is ook wat sfeerverlichting.

Voorwaarden voor wekelijks herhaalde activiteiten

Een volledige dag bestaat uit drie dagdelen: voormiddag 8-12u, namiddag 13-17u, avond 18-22u.

Gebruik van één dagdeel, opstellen en opruimen inbegrepen, kost 60 Euro; twee dagdelen 120 Euro; drie dagdelen 180 Euro.

Een uurtje voor of na het dagdeel kost 30 Euro, tenzij twee aansluitende delen genomen worden.

Verlichting, verwarming, sanitair en waterverbruik zijn inbegrepen.

Eigen dranken en/of snacks mogen niet gebruikt worden. Het gebruik van onze bar zullen we afzonderlijk regelen.

We vragen geen voorschot en geen waarborg. De huurder betaalt wel per volledige maand, op het einde van de vorige maand.


Voorwaarden voor een enkele activiteit: privé feesten

Een volledige dag bestaat uit drie dagdelen: voormiddag 10-14u, namiddag 14-18u, avond 18-22u.

Gebruik van één dagdeel, opstellen en opruimen inbegrepen, kost 300 Euro; twee dagdelen 500 Euro; drie dagdelen 650 Euro.

Verlichting, verwarming, sanitair en waterverbruik zijn inbegrepen.

Bij reservering vragen we een voorschot van de helft van het huurbedrag.

De waarborg is het dubbele van het huurbedrag en dient met het saldo van de huurprijs betaald te zijn ten minste een week voor de verhuring. 

Deze waarborg wordt vrijgegeven binnen de 15 dagen na het evenement, onder voorbehoud van recht op aanrekening van schade, herstellingen of buitengewoon onderhoud te wijten aan de huurder.

Onderhoud

De zaal moet steeds afgeleverd worden in de staat dat ze opgeleverd werd. Vooral de dansvloer is een aandachtspunt omdat die enkel onderhouden kan worden met paraffine en stofzuiger. Geen vochtige opkuis mogelijk dus. Na privé feesten voorzien wij steeds een opkuis, die aangerekend wordt aan 90 Euro.

Reservering

Reserveren gebeurt door betaling van het voorschot. 

Wij sturen dan een bevestiging en we ondertekenen samen het huurcontract.
Betaling saldo en regeling waarborg zoals hierboven vermeld.

Nog vragen?

Graag per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0471 135 643.

De zaal kan bezichtigd worden tijdens onze dansavonden: elke woensdag van 20 tot 22u en zaterdag van 20 tot 23u of op afspraak.

 

PlattegrondDeSchuur